Iedere vrijdagavond is er gelegenheid om tot 20.00 uur voor slechts € 6,50 p.p. heerlijke pannenkoeken te eten. Het maakt niet uit welke u kiest. reserveren kan verstandig zijn want vol=vol. 


Wij verkopen vanaf 2 april weer heerlijk Italiaans schep ijs. Vrijdag 15 maart hebben wij een Pannekoeken avond, reserveer snel want vol is vol.

De pannekoeken zijn deze avond  alle smaken voor 5 euro!! We zijn open tot 19.00 uur. Vanaf 13 februari 2019 is onze menukaart vernieuwd. De lunchkaart breiden we uit met een klein assortiment heerlijke pannenkoeken. Tevens zijn er in de gerechten wat meer keuzes in het koude als warme gedeelte. Allemaal natuurlijk vers voor u bereidt met eerlijke ingrediënten. Komt u eens langs om de nieuwe kaart te proeven? u luncht al vanaf € 7,25 

Tevens is er elke dag een soep, eventueel kunt u de gerechten ook meenemen.Wij hebben eveneens ons kaas assortiment uitgebreid. we verkopen de nummer 1 kaas van Europa!

Komt u ze proeven?


Vriendelijke groeten,

Mike en Debora


Vanaf Mei 2019 zal de gemeente beslissen of wij wel of geen horeca bestemming krijgen. Indien dit positief uitkomt voor ons kunnen wij een bestemmingsplan wijziging aanvragen en de weg naar een vergunning om alcoholische dranken te mogen schenken gaan bewandelen. Tot die tijd zijn helaas wij alcoholvrij. 


Met Vriendelijke groet,

Mike en Debora 't Hart